2021-11-20 08:03:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Szombaton végre úgy érzed, szabad a szíved, sikerült elengedned a múltat

Napi horoszkóp november 20-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint nem kéne szombaton túlzottan önfeláldozónak lenned. Most jobb, ha hagyod a többiek problémáit rájuk! Szép dolog, hogy segíteni próbálsz, de ne gondold, hogy neked kellene mindenki búját-baját megoldani.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szombaton érdemes alaposan elgondolkoznod az anyagi jólét fogalmán. Ne amiatt fájjon a fejed, amit még nem tudtál megszerezni, hanem abból próbáld meg kihozni a legtöbbet, amit már megszereztél! És főleg értékeld mindazt, amit elértél.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szombaton újra fittnek érzed magadat, és egyre magabiztosabbnak is látszol. Vesd bele magadat a régi tervek megvalósításába. Ne sajnáld az energiát, mert jók az esélyeid a sikerre! Lehet ez bármilyen személyes terv, cél, sőt akár szerelem is...


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Számos pozitív hatás teszi a szombati napot különlegessé számodra. Fontos, hogy ehhez lassíts, és kicsit tekints magadba. Meglátod majd, hogy milyen meglepő és hasznos ötleteid támadhatnak. Maradéktalanul bízhatsz a megérzéseidben.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Veszekedősen indulhat a szombat. Lehet, úgy érzed, meg kell védened magadat, a becsületedet. Az nem baj, ha kiállsz az igazadért, de ne menj bele felesleges vitákba! Indulatoskodás helyett gyűjts érveket, és próbáld azokkal meggyőzni a többieket.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Te mindenhol igyekszel rendet tartani, hiszen roppant precíz típus vagy. Éppen ez a tulajdonságod sodorhat szombaton konfliktusokba, ugyanis nehezen viseled mások hanyagságát, és azt, hogy nem kellő aprólékossággal végzik a dolgukat. Bosszankodás helyett inkább próbálj segíteni nekik.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Mindenképpen maradj nyugodt és fesztelen, az idegeskedés ugyanis csak hátráltat szombaton. Fennáll a veszélye, hogy a szerelmet illetően a múltba révedsz, és megpróbálod elhitetni magaddal, hogy újra fellobbanhat a régi tűz. Erre sajnos kevés az esély, ezért bölcsebb elengedni, ami elmúlt.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Szombaton végre úgy érzed, szabad a szíved, sikerült elengedned a múltat. Olyan ez, mint vihar utáni hangulat: még hallod a távolban a mennydörgést, de a legrosszabb már elmúlt. A lelkiállapotodat az események is lekövetik, személyes vonalon jó hírekre számíthatsz.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Te nagyszerű ember vagy, akit főleg azért kedvelnek a többiek, mert minden helyzetben bátorítod, támogatod, felvidítod őket. Viszont hajlamos leszel szombaton az idegeskedésre, a nyugtalanságra – ezeket érdemes lenne tudatosítani magadban.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bátor típus vagy, aki nem fél kockáztatni, szereti az életet, és él minden lehetőséggel. Szombaton mégis hátráltatnak a csillagok, ami meglehetősen zavarossá teszi a kialakuló helyzeteket. Ne sértődj meg a világra csak azért, mert néha nem az elképzeléseid szerint zajlanak az események.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nyitottabbnak kellene lenned a pároddal, mert bizony akadnak köztetek mostanában nehézségek. S ezekkel a horoszkóp szerint csak együtt küzdhettek meg. Hagyd, hogy a párod is kivegye a részét a dologból, ne zárkózz el tőle érzelmileg.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyszerű szombatra számíthatsz, néhány barát vagy családtag egészen bizonyos, hogy jókedvre hangol téged. Néha egészen kevés is elég a boldogsághoz: néhány kedves szó, egy ölelés, vagy csak egy jó beszélgetés. Ez most pontosan ilyen lesz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: